Матч двох команд Золотоніського району закінчився перемогою «Пальміри»

Матч двох команд Золотоніського району закінчився перемогою «Пальміри»

Обидві команди нині переживають не найкращі часи, тому перемога була вкрай важливою. Врешті більш \”голодними\” до трьох очок були футболісти «Пальміри», які провели кращий матч та заслужено перемогли. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Успіх пальмірців розпочався вже на старті матчу. Вже на п’ятій хвилині номінальні господарі поля запалили одиницю на табло. В одній із перших атак Сергій Дєдов пройшов лівим флангом та пробив – з ударом не впорався Маценко. 1 : 0. Пропустивши гол, гравці «Урагану» по-спортивному завелися й зуміли відквитати гол, правда не без допомоги суперника. Після штрафного від Дмитренка, м’яч потрапив до Малимона, котрий навісив з флангу, захисники «Пальміри», намагаючись вибити сферу, поцілили у ворота – 1 : 1. Здавалося, на цьому «Ураган» збільшить свій тиск на ворота суперника й «забігає», але вже через кілька хвилин Сергій Дєдов знову вивів «Пальміру» вперед. Цього разу Сергієві вдався значно красивіший м’яч у дальній від воротаря кут. 2 : 1. Так сталося, що цей гол приніс перемогу «Пальмірі» й перші три очка в сезоні.

Втім, щодо матчу, футболісти «Урагану» лише миттєвостями демонстрували нормальну гру. Команді бракувало швидкості на флангах та загалом зібраності в атакувальних діях. Натомість футболісти «Пальміри» подекуди втікали у стрімкі атаки, які ледве не завершувалися голами.

На старті другого тайму «Ураган» знову дав про себе знати. Команда знову зайняла центр поля та намагалася грати першим номером, але по-справжньому гольовий момент та дійсно гол команда створила на 70-ій хвилині. Після штрафного від Юрія Дмитренка, який відбив воротар «Пальміри», м’яч потрапив до Дробітька, котрий добив сферу у ворота. Не встигли «ураганівці» порадіти цьому, як боковий рефері зафіксував офсайд. Справедливо. Далі гравці «Урагану» спробували на емоціях зрівняти, однак більше гідних моментів у команди не вийшло. У підсумку 2 : 1, «Пальміра» провела сильніший матч й здобуває закономірну перемогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x