Ультраси з усієї країни пройшлися Черкасами на знак єдності

Ультраси з усієї країни пройшлися Черкасами на знак єдності

Близько тисячі фанатів із всієї України пройшлися Черкасами на знак єдності України. Черкаси об’єднали всю Україну. До міста з’їхалися фанати з різних куточків країни. Все аби підтримати молодіжну збірну України у протистоянні з Латвією. Перед матчем ультраси зібралися біла ПК «Дружба народів». Там об’єдналися задля спільної справи – показати, що Україна єдина та неподільна. Своєрідний марш єдності – ініціатива черкаських фанатів. Так вони прагнуть продемонструвати єдину позицію ультрасів із різних куточків України. Про це інформує «Черкаський спорт».

Не лише словом, але й ділом. Ультраси у ході заходу збирають кошти на підтримку української армії. Зокрема, батальйону «Азов». Туди напередодні добровольцями вирушили 11 ультрасів. Забезпечити їх всім необхідним – це обов’язок кожного фаната, переконаний один із організаторів заходу – Олег Петренко.

Після 40-хвилинних зборів та морального налаштування, ультраси шикуються колоною біля ПК «Дружба народів». Там роблять фото на пам\’ять та отримують останні настанови від організаторів. Ті, закликають фанатів, бути значно стриманішими під час матчу. Адже від їх поведінки залежатиме, чи зможуть Черкаси й надалі приймати футбольні поєдинки такого рангу.
Після гучних патріотичних вигуків синьо-жовта колона нарешті рушає. Дорогою продовжує скандувати патріотичні гасла та співати національні пісні. Серед учасників ходи – як дорослі, так і малеча.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x