Черкащанин вкрав у пенсіонерки 500 гривень

Черкащанин вкрав у пенсіонерки 500 гривень

Серед білого дня невідома особа проникла до будинку пенсіонерки та викрала у неї гроші в сумі 500 гривень. Дільничний встановив особу крадія та затримав його. Кошти повернуто потерпілій. Про це «Нова Доба» дізналася в черкаській міліції.
До Черкаського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулась 74-річна жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що повернувшись із городу, в будинку виявила відсутність своїх грошей.

Дільничний, який обслуговував територію, уважно вислухав потерпілу та почав з’ясовувати всі обставини події. Проводячи подворовий обхід та спілкуючись з місцевими жителями, міліціонер дізнався, що люди бачили чоловіка, який виходив із подвір’я потерпілої. Під його опис підпадав 28-річний непрацюючий місцевий житель, який в минулому мав проблеми із законом. Підозрюваного було запрошено до райвідділу міліції для дачі показів.
Розуміючи, що правоохоронцям все відомо, чоловік не став відпиратися та відразу у всьому зізнався. Він розповів, що вдень повертаючись додому зайшов до своєї сусідки у справах. Побачивши, що дома нікого немає, зайшов до будинку та викрав гроші, які лежали на столі під скатертиною.
На сьогодні слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x