Черкаський Червоний Хрест «подарував дітям радість»

Черкаський Червоний Хрест «подарував дітям радість»

Третій рік поспіль акція «Подаруй дитині радість» відбулася в Черкасах.
Днями голова Соснівської районної організації Червоного Хреста Людмила Грабенко навідалась до хворих категорійних діточок, які лікуються в обласних тубдиспансері та онкодиспансері. Аби підтримати маленьких жителів області (серед яких хворі на ВІЛ/СНІД, туберкульоз, онкозахворювання, діти з неблагополучних і малозабезпечених сімей) та подарувати їм гарний настрій, керівник районного осередку Товариства завітали до них з смачними гостинцями та подарунками.

Про це «Новій Добі» повідомили в обласній організації Товариства Червоного Хреста.

Соки, солодощі та інші смаколики, а також іграшки, кольорові олівці та розфарбовки придбали для недужих дітей небайдужі жителі Черкас. Таку благодійну акцію під назвою «Подаруй дитині радість» в міських супермаркетах вже третій рік поспіль організувала Соснівська районна організація Товариства Червоного Хреста.

До проведення акції долучилися волонтери та студенти Черкаського політехнічного технікуму. Як говорять організатори заходу, багато жителів міста не лишилися осторонь проблем хворих дітей та надали посильну допомогу.
Всі подарунки, зібрані червонохрестівцями під час благодійної акції, були передані безпосередньо хворим діткам, аби покращити їхній настрій та пришвидшити одужання!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x