Життя пенсіонера зберегли професіонали та пляшки

Життя пенсіонера зберегли професіонали та пляшки

Завдяки зусиллям рятувальників КУ «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба», було врятоване життя 75-річного жителя Черкас.

Начальник управління цивільного захисту департаменту житлово-комунального комплексу Юрій Кривошея розповів, що ця подія трапилась у вівторок, 10 червня, близько 16-ої години поблизу Річкового порту.

– На телефонний номер «101» надійшло повідомлення від відпочиваючих у районі пірсу щодо людини у воді, яка тривалий час не виходила на берег, а згодом – взагалі зникла з поля зору. На виклик прибули наші рятувальники з комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба», які чергували на пляжі «Смілянський». У пошуках можливого постраждалого рятувальники на моторному човні обстежили значну ділянку акваторії Дніпра поки не виявили майже у непритомному стані похилого чоловіка, 1939 року народження. Він був фізично дуже виснажений з явними ознаками переохолодження. Після доправлення чоловіка на берег йому відразу надали необхідну медичну допомогу, – повідомив Юрій Вікторович.

За його словами, те, що цього чоловіка вдалось витягти з води живим – фактично диво. Оскільки він був майже без свідомості і практично не подавав ознак життя. Проте піти на дно йому завадив саморобний рятувальний жилет, виготовлений з поліетиленових пляшок, який і тримав тіло чоловіка на воді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x