В Черкасах відбувся черговий матч чемпіонату з футболу

В Черкасах відбувся черговий матч чемпіонату з футболу

Вчора на футбольному полі на вулиці Можайського був зіграний матч чемпіонату Черкас з футболу. У рамках п’ятого туру на цьому полі між собою зустрілися сусіди по турнірній таблиці «Рух» і «Цетус». З огляду на турнірне становище та прагнення команд в чемпіонаті, зустріч пройшла досить рівно і не виявила переможця. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Протягом усіх 90-та хвилин футболісти «Цетусу» грали першим номером. Титулована черкаська команда більше володіла м’ячем та загалом \”вела гру\”. Проте втілювати це у забиті м’ячі було зовсім не просто. Так, команда «розганяла» свої атаки на флангах: зправа непогано підключався Дєєв, зліва – Дєдов. Кілька разів крайні півзахисники «Цетусу» обходили своїх візаві та «крутили» подачі на Петра Степанова, однак на завершальній стадії все було не так сприятливо. Натомість футболісти «Руху» гнули свою лінію. У середині тайму команда раз-по-раз тікала у свої контратаки й значно частіше била по воротах. Втім більшість з цих пострілів не йшли навіть у напрямок воріт.

Найгостріший момент у матчі виник на 35-ій хвилині. Петро Степанов протягнув м’яч до лінії карного майданчика, скинув на В’ячеслава Дєєва, який «смачно приклався зльоту» й м’яч поцілив у поперечину. Більше моментів відзначитися у команд не було.

По-перерві ситуація на полі кардинально не змінилася. «Цетус» продовжив «насідати», «Рух» – оборонятися та втікати в контрвипади. До завершення матчу обидва суперники неабияк підсіли фізично, тому в ці хвилини було багато браку в захисті. Кілька разів непогані моменти мали Артем Захаров та Павло Остренко, футболісти «Руху» на швидкості обігрували суперника, але сил для удару в обох гравців не вистачало. У підсумку матч завершився безгольовою нічиєю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x