Юрій Ткаченко не має часу на порожні балачки й підтримує футбол і байкерів

Юрій Ткаченко не має часу на порожні балачки й підтримує футбол і байкерів

Голова Черкаської ОДА не має змоги відповісти на усі приватні листи, але висловився за проведення в місті та області культурних заходів: матчів з футболу, байкерських злетів тощо.

Про це він написав на своїй сторінці у ФБ.

«У приватних повідомленнях на ФБ – знову ціла купа листів. Серед них – є і з запитаннями, чому не відповідаю на попередні листи.
Вже говорив – відповідаю взагалі рідко, бо не маю часу на переписки. По найважливіших листах даю доручення. Щиро вдячний за слова підтримки.

Проте, чи варто скажімо відповідати, чи сподобався мені футбольний матч між збірними України і Латвії? Сподобався, як і сподобалося єднання ультрас усієї країни, які пройшлися маршем у Черкасах. Але нині є багато інших речей, які потребують значно більшої уваги – сьогодні, скажімо, був у біженців з Донбасу. Намагаємося вирішувати проблеми цих сотень людей, які втекли на Черкащину від війни.

Хоча разом з тим, не погоджуюся з тими, хто каже, що під час війни немає місця ні для футболу з маршами ультрас, ні для зльоту байкерів. Заходи, які єднають патріотів України, мають відбуватися постійно. Серед ультрас є ті, хто пішов воювати з сепаратистами, серед байкерів – так само. До речі, під час мотофестивалю «Тарасова гора» байкери збирали кошти для дітей з Донеччини та Луганщини – днями вони заїжджають до табору, де проходив зліт».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x