Днями відбулись фінальні змагання Кубка Канівського району з футболу

Днями відбулись фінальні змагання Кубка Канівського району з футболу

У фінальних змаганнях прийняли участь команди «Колос» (с.Грищенці), ФК «Толюпа» (с.Мельники), «Нива» (с.Таганча) та господарі змагань-команда ФК (с.Келеберда) . В цьому році у Кубку району не брали участь команди ФК «Росава» (с.Степанці), «Артанія» (с.Межиріч) та ПрАТ « Миронівська птахофабрика», це пов’язано з щільним графіком змагань на обласному рівні. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У першій півфінальній грі , якій зустрілися команди «Колос» (с.Грищенці) та господарі змагань сильнішими були келебердяни, які перемогли з переконливим рахунком -6-0, а в іншій грі ФК «Толюпа» (с. Мельники) сенсаційно переміг позаминулорічних володарів цього трофею команду з села Таганчі з рахунком 4-2.

В грі за третє місце команда з с. Грищенці майже до останньої хвилини стримувала навалу досвідчених футболістів з Таганчі, при цьому на початку гри забивши красивий гол у ворота «Ниви», все ж таки пропустила гол на останніх хвилинах зустрічі, а в серії післяматчевих пенальті таганчани (сільський голова Олександр Пождема) виборола бронзові медалі кубку району.

А в фінальній грі кубку розігрався справжній трилер. Господарі змагань на початку гри забивши два швидкі голи вели в рахунку 2-0, але пропустивши два голи , останній на другій доданій хвилині повністю розгубили свою майстерність і під час післяматчевих пенальті. Таким чином володарями кубку району вперше стала команда ФК «Толюпа» (с.Мельники) (сільський голова Петро Толюпа), яка й завоювала почесний трофей, а господарі змагань –келебердяни (сільський голова Юрій Розе) задовольнялись срібними медалями.

Кращими гравцями турніру було визнано-гравець –Данілевський Євген (ФК «Келеберда») Кращий воротар – Несененко Юрій (ФК «Келеберда») Кращий нападник Сиса Юрій ФК «Толюпа» (с.Мельники) та кращий захисник Сергій Жмака «Нива» (с.Таганча)

Організаційний комітет висловлює щиру вдячність виконавчому комітету сільської ради за організацію, проведення та смачну козацьку кашу для всіх учасників змагань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x