На Черкащині знайшли 11 боєприпасів

На Черкащині знайшли 11 боєприпасів

Учора 11 червня в селі Григорівка Канівського району місцеві жителі під час проведення земляних робіт виявили в полі 11 невідомих предметів схожих на боєприпаси. Після огляду небезпечних знахідок рятувальники ідентифікували їх як 5 артилерійських снарядів калібром 75 мм, 2 артснаряди діаметром 76 мм, 2 снаряди діаметром 88 та 152 мм, а також 1 мінометну міну діаметром 82 мм та авіабомбу SC-50 часів війни. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

На місці подій працювала група розмінування Аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Черкаси. Фахівці-піротехніки вивезли вибухонебезпечні предмети на спеціально відведений майданчик, де знищили їх шляхом контрольованого підриву.

Того ж дня, у Черкасах на території приватного домоволодіння під час проведення будівельних робіт в землі, яку на новобудову завіз самосвал виявлено 1 авіаційну бомбу АО-5 часів війни.
На місці виявлення вибухонебезпечних предметів із складу працівників міліції виставлена охорона. Найближчим часом авіабомбу буде знищено.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x