На Золотоніщині чоловік ледь не вбив свою співмешканку

На Золотоніщині чоловік ледь не вбив свою співмешканку

Ревнощі стали причиною вчинення тяжкого злочину. Молодий чоловік побив свою співмешканку настільки, що жінка потрапила до реанімаційного відділення в стані коми. Співробітниками міліції Золоніського міськвідділу міліції протягом кількох годин затримали зловмисника. Його дії кваліфіковано як нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського міськвідділу міліції звернулася чергова медсестра Золотоніської районної лікарні. Вона повідомила, що до них з тілесними ушкодженнями у вигляді перелому ребер та пошкодженням внутрішніх органів доставлена 42-річна жителька одного із сіл району.

Слідчо-оперативна група міськвідділу, яка прибула в медичний заклад, зафіксувала факт нанесення тілесних ушкоджень, а оперативники розпочали заходи по встановленню особи зловмисника. Як з’ясували працівники міліції, жінка була доставлена в лікарню із села, де проживала, тож міліціонери, в першу чергу, направилися туди для встановлення всіх обставин справи.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці отримали інформацію про те, що до вчинення кримінального правопорушення може бути причетний 23-річний співмешканець потерпілої. За місцем проживання підозрюваного не виявилось. Розпочалися його пошуки і копітка робота принесла позитивний результат – зловмисника було затримано на одній із вулиць міста Золотоноша.

Під час розмови зі слідчим чоловік повністю зізнався у вчиненому та розповів, що того дня вони разом відпочивали в сільському парку. Не обійшлося без алкоголю. Підігрітий оковитою, парубок почав підозрювати жінку в зраді. Заперечення потерпілої ще більше розлютили чоловіка і той накинувся на неї з кулаками.

Наразі за даним фактом слідчим відділенням Золотоніського міськвідділу міліції подію внесено до журналу досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x