Смілянщина надає підтримку переселенцям зі Сходу та Криму

Смілянщина надає підтримку переселенцям зі Сходу та Криму

Голова Смілянської райдержадміністрації Сергій Тимофієв 12 червня провів нараду щодо тимчасового розміщення окремих сімей або громадян з Автономної Республіки Крим, м.Севастополя, Луганської та Донецької областей на території Смілянського району. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Смілянської РДА.

В Смілянському районі працює координаційний штаб щодо розміщення окремих сімей з Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, Луганської і Донецької областей на території району.

Станом на 12.06.2014 до штабу звернулося 15 осіб, з них: 2 сім’ї з АРК (а саме 1 жінка та троє неповнолітніх дітей, та 1 жінка з дитиною) та 9 – зі Східної України. З 15 осіб, які звернулися до штабу, на території .

Смілянського району поселено 2 сім’ї (села Куцівка та Велика Яблунівка). Інші 9 осіб відмовилися проживати в сільській місцевості.

За призначенням державної соціальної допомоги звернулося 2 особи (допомога на дитину при народженні до трьох років). До міськрайонного центру зайнятості звернулася 1 особа. Наразі за наданням медичної допомоги в заклади охорони здоров’я звернулася 1 особа

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x