На Уманщині почали процес заготівлі кормів для тваринництва

На Уманщині почали процес заготівлі кормів для тваринництва

У господарствах Уманщини завершився комплекс весняно-посівної кампанії, настав час потурбуватися про заготівлю кормів.
Основним кормом для великої рогатої худоби, що на сьогоднішній день найбільш поширеніша у господарствах району, є сінаж, силос, сіно. Під час організації годівлі цих тварин особливу увагу слід приділяти максимальному споживанню сухої речовини високоякісних грубих і соковитих кормів, оскільки вони є важливим джерелом енергії і поживних речовин.

Про це «Новій Добі» повідомили в Уманьській РДА.

Як і у кожній справі, так і у процесі заготівлі кормів для громадського тваринництва серед господарств уже визначилися лідери, що першими включилися у відповідну роботу. Серед них: ПрАТ «Райз-Максимко» – заготовлено сіна 64 т, сінажу – 519 т; ДП «Умань-Агро» – сіна – 270 т; ТОВ АФ «Легедзено» – сіна – 50 т, сінажу – 350 т; ТОВ «Полянецьке» – сінажу – 866 т.

Дане питання перебуває під ретельним контролем управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, у рамках цього спеціалісти управління, разом з представниками сільгоспінспекцій щоденно відвідують сільськогосподарські підприємства та фермерські господарства, розташовані на території району.
Робота у даному напрямку продовжується.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x