Успіх починається з задоволення від самотності …

Успіх починається з задоволення від самотності …

Є одна якість, без якої не буває серйозного успіху. Це якість – здатність усвідомлено і спокійно бути з собою наодинці. Бути в контакті з своїм внутрішнім світом і отримувати від цього задоволення. Отримувати радість від себе такого, який є. Відчувати глибокий інтерес від пізнання себе, знаходження власних рішень і відповідей.
 
Люди бояться навіть короткочасної самотності і заповнюють її чим завгодно, аби лише не чути тишу і себе. Вони шукають відповіді на свої питання у зовнішньому світі, не розуміючи, що справжні відповіді знаходяться всередині їх.
 
Без фокусу і тиші важко зробити щось путнє. Як ти можеш нормально сфокусуватися, коли навколо тебе мільйон зовнішніх подразників?
 
Як ти зрозумієш, чого сам дійсно хочеш, якщо в голові гримлять тисячі чужих ідей? І ти просто не знаєш свою природу і суть …
 
У одного мого клієнта (до речі, досить багатого і успішного), є звичка. Регулярно, він їде за місто на кілька днів, відключає увесь зв\’язок, щоб побути з собою наодинці. Заспокоїти розбурханий розум і знайти відповіді на свої питання. І знаходить!
 
Ніхто краще не знає світ людини, ніж він сам (хоча і сам він, якщо чесно, не знає…) Значить, і допомогти собі він може краще, ніж інші!
 
Вірте в свої сили, в свій талант, у свою інтуїцію. Вірте своєму серцю – воно ніколи не обманює. Просто його потрібно слухати і чути …
 
Важко покласти гроші в затиснутий кулак. Важко знайти ідею, коли біжиш.
 
Цінуйте моменти, коли Ви одні. У нинішньому світі це просто рідкість. І, звичайно ж, поважайте мудрого та успішного порадника, у кого просите поради і підказки. Адже у нього є найкращі відповіді на ВСІ Ваші запитання. Цей порадник – Ви самі …
 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x