На Чорнобаївщині жінка вкрала телицю на фермі

На Чорнобаївщині жінка вкрала телицю на фермі

Жителька одного з сіл Чорнобаївського району викрала телицю з території товариства. Зловмисницю затримано. Худобу повернуто власнику.

Люди бачили, як місцева жителька вночі вела вулицею села телицю, проте раніше худоби у жінки не було. Керівництво господарства, виявиши відсутність тварини, звернулось до міліції.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Завітавши на подвір’я 24-річної господині, працівник міліції дійсно побачив, що в сараї вона тримає телицю. Жінка категорично заперечувала свою причетність до крадіжки, пояснивши, що телицю придбала у місцевої жительки. Проте, як з’ясував дільничний, ніхто з села жінці худобу не продавав. Правоохоронець запросив підозрювану до райвідділку міліції для дачі пояснень.

Розуміючи, що її вигадане алібі не спрацювало, жінка повністю у всьому зізналася. Вона розповіла, що хотіла придбати корову, але грошей у неї не було, тому вона вирішила викрасти її з місцевого товариства. Вона гадала, що зникнення однієї телиці ніхто не поміть, проте її сподівання не справдились і вже наступного дня вона давала покази слідчому в райвідділі міліції.

На даний час слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення жінці загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x