У Маріуполі розстріляли черкаських прикордонників

У Маріуполі розстріляли черкаських прикордонників

Сьогодні, близько 10:00 в районі пост-моста терористи обстріляли машину з прикордонниками із Оршанця. Вже відомо про 5 загиблих та 7 поранених.
Як йдеться в сюжеті телеканалу новини , стрілянину відкрили з селища Аджахі. На місці працюють медики «швидкої». Люди розбігаються з місця події. Рух транспорту перекрито в районі пост-моста, площі Кірова та вулиці Артема.

Стало відомо, що після того, як прикордонники потрапили у засідку, вони викликали на підмогу батальйон «Азов». І зараз батальйон зачищає Нижні Аджахи.

Як інформує tyzhden.ua, обстріл вівся з автоматів та гранатометів. Українські військові прийняли бій. Про це виданню повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

«У районі заводу «Азовсталь» була обстріляна із засідки колона автомобілів Державної прикордонної служби. Автомобілі направлялися з вантажем провізії та речового майна до підрозділів державного кордону. Пораненим надана перша медична допомога, вирішується питання щодо направлення їх у більш безпечні регіони для подальшого лікування», – йдеться у повідомленні Держприкордон служби.

Серед загиблих — військовий із села Львівка Золотоніського району Черкаської області, старшина Єпіфанов Сергій Петрович. Трагічну інформацію про загиблого підтвердив у коментарі «Про головне» голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x