Черкаський центр лазерної терапії протягом року провів понад 2 тисячі операцій

Черкаський центр лазерної терапії протягом року провів понад 2 тисячі операцій

Лазерне випромінювання у медичній практиці не втрачає своєї актуальності. У медицині та косметології практично не залишилося галузей, де б не застосовувався лазер. Лікарі-практики різних спеціальностей все частіше віддають свою перевагу саме лазерній хірургії, адже за допомогою лазеру лікують чимало захворювань та проводять операції різної складності. Цей метод лікування застосовують як самостійно, так і в комбінації з іншими видами лікування. Варто зауважити, що лазерне випромінювання є операцією, яка не вимагає госпіталізації.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА.

Черкаське відділення лазерної та естетичної медицини, що знаходиться на базі комунального некомерційного підприємства «П’ята Черкаська міська поліклініка» Черкаської міської ради, є найпотужнішим центром в Україні. Саме в Черкасах працює єдине в Україні підприємство, яке розробляє і виробляє низько- і високоенергетичні лазерні медичні апарати та інструменти до них.

Сьогодні центр оснащено 6 сучасними лазерними медичними апаратами, що дають змогу в амбулаторних умовах проводити хірургічне лікування хворих із судинною, ортопедичною, проктологічною, гінекологічною, дерматологічною патологіями.
За допомогою лазеру медики успішно видаляють татуювання, врослі нігті, гігроми, лікують варикозну хворобу ніг тощо. Нині у Центрі працюють загальний хірург, судинний хірург, лікар-дерматолог та лікар-гінеколог. За останній рік в Центрі було проведено близько 2000 операцій.

За 2013 рік Центр здобув 2 патенти: був розроблений спеціальний інструментарій для лазерної ліпосакції та впроваджений синій лазер. Методика лікування лазером із синім спектром застосовується практично скрізь – у косметології, судинній хірургії, дерматології.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x