Черкаські веслярі здобули 40 медалей

Черкаські веслярі здобули 40 медалей

Свій високий рівень спортивної підготовки у черговий раз довели черкаські веслярі. Цього разу спортсмени місцевої ДЮСШ з веслування демонстрували свої вміння на традиційному Кубку Черкаської області з веслування на байдарках і каное. Першість була присвячена срібному призеру Олімпійських ігор Олександру Мотузенку. Суперниками черкасців стали найсильніші веслярі з різних куточків області. Змагання відбулися на початку червня у Смілі. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

За перемогу у регіональній першості боролися юнаки та дівчата 1998-1999 р.н., 2000-2001 р.н., 2002 р.н., та молодше. У змаганнях взяли участь понад 120 спортсменів з м.Черкаси, м.Сміла, м.Херсон, смт.Вільшанка і м.Новоархангельск (Кіровоградська область).

Незважаючи на сильну конкуренцію, нашим спортсменам таки вдалося тріумфувати та підкорити водну стихію. Особливо вдалими були виступи черкаських веслувальниць. Перше золото в скарбничку нашої команди оформила Валерія Шарова. Вона стала першою в каное одиночці на дистанції 200 та 500 метрів. Срібло на цій же дистанції виборола Катерина Сергієнко, бронзу – Карина Кузьменко. Ще одне золото в актив черкаської команди на дистанції 500 метрів та 2 на дистанції 200 метрів оформила Владислава Руденко. Олена Бакун стала третьою на дистанції 500 метрів, Юлія Цікало – на дистанції 200 метрів.

Не менш вдало виступили й черкаські юнаки. Одразу два золота для нашої команди на дистанції 500 метрів та двійці на 500 метрів виборов Демид Сомсіков. Опісля доповнив їх ще й сріблом на дистанції 200 метрів. Ще одне золото виборов Назар Кибкало. Йому не було рівних у двійці на дистанції 200 метрів. Також Назар став третім на дистанції 200 метрів.

У підсумку, в командному заліку переш місце посіла команда міста Сміла, другими стали – представники Черкас, а третіми – команда смт. Вільшанка (Кіровоградська область). Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами, а всі учасники – олімпійськими сувенірами від Національного олімпійського комітету України та обласного олімпійського осередку НОК.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x