Танцювальний колектив «Еліт Данс» відсвяткував своє 20-річчя

Танцювальний колектив «Еліт Данс» відсвяткував своє 20-річчя

Днями танцювальний колектив «Еліт Данс» відсвяткував свій 20-річний ювілей. Привітати винуватців свята прийшло чимало гостей, друзів, прихильників. Зокрема, перші обличчя міста та району – голова районної державної адміністрації Андрій Плєшкань, завідувач сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Коваленко та представники міської ради. Вони підкреслили, що завдяки існуванню цього танцювального колективу піднявся рівень професіоналізму молоді. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Зі словами вітання та танцювальними подарунками завітали на свято й колеги по цеху. Так, окрім зразкового танцювального колективу «Самоцвіти», який кам\’янчани знають і люблять вже не одне десятиріччя, на сцені виступали колективи «Вересень» (м. Сміла), «Колорит» (м. Сміла) та «Тріумф Данс» (м. Новомиргород).

Не обійшлося на святі й без пісні. Свої вокальні уміння вдало демонстрували вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва – Сергій Кодола, Андрій Гребенюк, Карина Бандура, Оля Телевна та Олександра Корсун.

Привітання, приємні слова, подарунки. Але тільки вітання своїх учнів зуміли розчулити на сцені тренера клубу спортивно-бального танцю «Еліт Данс» Ларису Козоріз. За кілька років, які вона присвятила танцювальному колективу, її встигли назвати другою мамою, адже вона віддає цій справі весь свій час і вкладає всю душу. По закінченні концертної програми на всіх учасників свята чекав солодкий стіл, який був організований за підтримки районної державної адміністрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x