На Черкащині знайшли бойову гранату

На Черкащині знайшли бойову гранату

У лісовому масиві поблизу села Руська Поляна місцевий житель 13 червня виявив предмет схожий на гранату. Після огляду небезпечної знахідки рятувальники ідентифікували його як бойову гранату Ф-1 часів війни. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

На місці подій працювала група розмінування Аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Черкас. Фахівці-піротехніки вилучили та знищили вибухонебезпечний предмет на спеціально відведеному майданчику шляхом контрольованого підриву.

Наступного дня, у лісосмузі поблизу села Геронимівка місцеві жителі знайшли 1 артилерійський снаряд діаметром 51 мм часів війни.

15 червня у Черкасах на території садово-огороднього кооперативу «Мічурінець» під час земляних робіт було виявлено артилерійський снаряд діаметром 50 мм часів війни.

На місці виявлення вибухонебезпечних предметів із складу працівників міліції виставлена охорона. Найближчим часом знайдені боєприпаси будуть знешкоджені піротехніками Управління.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x