У Черкасах пройде «круглий стіл» «Громадянське суспільство після Майдану»

У Черкасах пройде «круглий стіл» «Громадянське суспільство після Майдану»

Завтра, 18 червня, у Черкасах відбудеться «круглий стіл» «Громадянське суспільство після Майдану: виклики національного та регіонального рівнів».

Пройде «круглий стіл» у прес-центрі газети «Нова Доба» (м.Черкаси, вул. Хрещатик, 223, 4-й поверх).

Початок реєстрації: 10:30, початок заходу планується на 11:00, орієнтовний час завершення : 14:00

Формат проведення «круглого столу» – модерована дискусія.

До участі в «круглому столі» запрошуються громадські активісти з Черкаської області та м. Черкас.

Ми очікуємо, що в результаті «круглого столу» всі присутні матимуть змогу висловити власне бачення щодо сучасних викликів та першочергових дій, яких потребу громадянське суспільство.

Захід відбувається в рамках проекту «Виклики після Євромайдану – громадський сектор у дії».

В ході його реалізації буде проведено ряд заходів для того щоб проаналізувати та переосмислити значення громадських ініціатив у процесі змін в нашій країні, допомогти місцевим організаціям та ініціативним групам ефективніше працювати у своїх середовищах, а також ряд заходів спрямованих на інтенсифікацію контактів та комунікації між представниками громадянського суспільства із різних регіонів.

Також Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща), Громадський Сектор Євромайдану, Мережа «Громадські Ініціативи України» та Товариство Лева (Львів) в рамках проекту «Виклики після Євромайдану – громадський сектор у дії» котрий реалізується за підтримки Фонду Міжнародної Солідарності (SolidarityFund.PL) оголошують конкурс на підтримку громадських ініціатив, котрі спрямовані на розвиток громадянського суспільства України на регіональному та національному рівнях

Заявки на фінансування можуть подавати організації та ініціативні групи, котрі приймали участь у круглих столах та сесіях планування діяльності в рамках проекту «Виклики після Євромайдану – громадський сектор у дії» у своїх регіонах. Детальніша інформація буде презентована під час «круглого столу».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x