В Уряді збирають інформацію на Зеленського

В Уряді збирають інформацію на Зеленського

Міністерство молоді та спорту України просить громадян надсилати свої відгуки стосовно кандидата на посаду начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Так, на цю посаду претендує Максим Зеленський.

До Міністерства молоді та спорту України надійшов лист від Черкаської обласної державної адміністрації щодо погодження призначення Зеленського Максима Васильовича на посаду начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту, повідомляє сайт міністерства.

Зеленський М.В., 1979 року народження має вищу освіту. У 2006 році закінчив «Східноєвропейський університет економіки і менеджменту» за спеціальністю «Економіка підприємства», у 2012 році – Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління» та здобув кваліфікацію магістра державного управління.

Просимо висловити думку щодо фахової, професійної підготовки та морально-етичних якостей кандидата. Відгуки надсилати на електронну адресу: press@msms.gov.ua.

Ваші відгуки будуть враховані при погоджені кандидатури Зеленського М.В. на зазначену посаду, – запевняють у міністерстві.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x