Черкащан просять допомогти переселенцям зі Сходу

Черкащан просять допомогти переселенцям зі Сходу

У Черкасах нині перебувають 228 родин, які переселились зі Східних та Південних областей нашої держави. Зокрема, 79 із них – кримчани, решта сімей з Луганського та Донецького регіонів. Координує роботу із родинами, які переїхали на Черкащину, директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Скляренко. За її словами, майже всі люди потребують житла, роботи і матеріальної допомоги. І хоча прописку можна отримати в Центрі реінтеграції безпритульних, люди не можуть «сидіти на валізах» і мають десь жити. «Нова Доба» дізналася про це на vikka.ua

На сьогодні міська влада Черкас ініціювала збір речей для переселенців за адресою: приміщення колишньої тютюнової фабрики за адресою: вул. Благовісна, 170, каб. 30.

– Ми збираємо продукти харчування тривалого зберігання (крупи, консерви, макарони, олію тощо), одяг, взуття, предмети побуту, особистої гігієни. Дуже потрібні дитячі речі, особливо, для малечі до 5 років. Але, на жаль, у міста немає ресурсів, аби самотужки вирішити питання з наданням житла та розселенням родин, які буквально щоденно прибувають до нашого міста з районів, де йдуть бойові дії, – повідомляє Тетяна Скляренко.

Тому чиновники звертаються до жителів Черкас із проханням за можливості надати тимчасовий прихисток сім’ям-переселенцям. Крім того, фінансову допомогу з позначкою «ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ» можна надіслати на розрахунковий рахунок Черкаського обласного відділення «Дитячого фонду України»: р/р 26004050100033 в АТ «Піреус банк МКБ», МФО 300658, ЕДРПОУ 34608553.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x