Громадську раду при Черкаській ОДА оновлять найближчим часом

Громадську раду при Черкаській ОДА оновлять найближчим часом

У п’ятницю, 20 червня, відбудуться установчі збори для формування нового складу громадської ради при обласній державній адміністрації. Під час цих зборів їх учасники визначатимуться з кількісним складом майбутньої оновленої ради та її представниками, оберуть президію та очільника новообраної структури.

Про це «Новій Добі» повідомив координатор ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів для формування нового складу громадської ради при ОДА Юрій Піднебесний.

– Активна частина громадськості після Революції Гідності прагне плідно працювати з органами державної влади для того, щоб повернути людям довіру до влади, яка була втрачена через неправедну й непатріотичну діяльність, – зауважив Юрій Дмитрович. – Громадська рада – це дорадчий орган між громадою та виконавчою владою для конструктивної і результативної роботи з виконавчою гілкою влади.

Водночас, за його словами, інтереси суспільства в обласній раді представлятимуть по одному представнику громадських рад кожного з районів.

Наразі для участі в цих установчих зборах ініціативній групі, до складу якої входить п’ять чоловік, надійшло майже вісімдесят (75) заявок від інститутів громадянського суспільства. Термін повноважень попередньої громадської ради при обласній державній адміністрації, який згідно чинного законодавства становить два роки, вичерпався.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x