Хто очолить обласне управління культури?

Хто очолить обласне управління культури?

Хто очолить управління культури в області, можна вирішити лише за результатами жорсткого конкурсного відбору. Яким він має бути, обговорювали 17 червня на круглому столі у облраді за участі провідних культурних діячів міста та області.

Депутат облради Любов Майборода повідомила від початку, що на посаду начальника управління – найбільша черга претендентів.

Повідомляє кореспондент «Нової Доби».
Як розробити чіткі умови і правила проведення конкурсу на цю посаду, і яким має бути склад конкурсної комісії, було головною темою обговорення.

Юлія Темченко, голова Ради директорів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, висловилась за те, щоб конкурс був максимально прозорим та відкритим. Її підтримала і Оксана Колісник, журналіст та активістка Черкаського громадського люстраційного комітету, додавши, що процедура має відбуватися відповідно до закону.

Ще один член Черкаського громадського люстраційного комітету Назар Обідзінський, зауважив, що культура – галузь достатньо своєрідна, тому нею не управляти треба, а сприяти її розвитку. (докладніше див. блог Назара Обідзінського)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x