В Золотоноші грабіжник обікрав перехожого

В Золотоноші грабіжник обікрав перехожого

Завдяки швидкому реагуванню дільничного інспектора міліції грабіжника затримано та доставлено до Золотоніського міського відділу міліції. Наразі чоловік дає покази, йому обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

У вихідний день, знаходячись зі своїми друзями в одному із розважальних закладів міста дільничний помітив підозрілого чоловіка, який весь час щось видивлявся біля відвідувачів. Підійшовши трохи ближче до незнайомця, міліціонер впізнав 28-річного раніше судимого місцевого жителя, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Виходячи з приміщення бару, правоохоронець побачив, як чоловік напав на перехожого, затягнув в арку та почав його бити.

Дільничний кинувся на допомогу бідоласі, але останній встиг витягти з кишень потерпілого мобільний телефон і гаманець та почав тікати.

Нападника було затримано. На місце вчинення кримінального правопорушення прибула слідчо-оперативна група, яка доставили грабіжника до райвідділу міліції.

В кабінеті слідчого затриманий відмовився надавати будь-які пояснення з приводу вчинення ним кримінального правопорушення, але вилучені у нього речові докази говорять самі за себе. Наразі триває досудове розслідування, яке встановить усі обставини події, а далі буде суд, який і вирішить остаточну міру покарання для затриманого.

За даним фактом слідчим відділенням Золотоніського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x