У Черкасах обговорили подальші дії після Майдану (ФОТО)

У Черкасах обговорили подальші дії після Майдану (ФОТО)

У прес-центрі «Нової Доби» відбувся «круглий стіл» на тему «Громадянське суспільство після Майдану: виклики національного та регіонального рівнів». До зібрання долучилися представники громадських організацій, зокрема ГО «Академія стратегічних досліджень» Любов Ропало, ГО «Молодь ДемАльянсу» Олександр Панасенко, ГО «Всеукраїнське об’єднання ветеранів» Олексій Процідило, ВМГО «Студентська свобода» Антон Ведула, ГО «Молодий актив Черкас» Ірина Тітовська, Василь Мойсієнко, представник Центру європейської та євроатлантичної інтеграції, громадський активіст Ігор Волошин та інші.
Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».
У Черкасах обговорили подальші дії після Майдану (ФОТО)
Сергій Гончар, представник Черкаської обласної благодійної фундації «Паритет» зазначив, що так швидко система не може бути змінена, але, щоб досягти мети треба створити тиск на владу. Також він додав, що першочерговим завданням після Майдану були вибори Президента, а після виборів багато людей заспокоїлися і вся увага перейшла на воєнні дії на сході України.
У Черкасах обговорили подальші дії після Майдану (ФОТО)
Ігор Волошин, громадський активіст підкреслив, що мало часу пройшло після Євромайдану й змін чекати зарано.
Представник ГО «Молодий актив Черкас» Ірина Тітовська зазначила, що багато молоді, яка брала участь у подіях Майдану, не знають, де себе використати, до якої громадської організації долучитися.
– Ми повинні прийняти рішення, створити загальний офіс, координаційний та ресурсний центр для такої молоді, – додала Ірина Сергіївна.
У Черкасах обговорили подальші дії після Майдану (ФОТО)
Також щодо виборів Ірина Тітовська підкреслила, що виборці не поінформовані про обов’язки депутатів і контроль над їхньою діяльністю.
У Черкасах обговорили подальші дії після Майдану (ФОТО)
Студент ЧНУ, представник молодіжного крила політичної партії «УДАР» Анатолій Запорожець зазначив, що після Майдану з’являються громадські організації, які не брали участь у тих подіях, але заявляють про свою причетність.
Також Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща), Громадський Сектор Євромайдану, Мережа «Громадські Ініціативи України» та Товариство Лева (Львів) у межах проекту «Виклики після Євромайдану – громадський сектор у дії», який реалізується за підтримки Фонду Міжнародної солідарності, оголосили конкурс на підтримку громадських ініціатив, котрі спрямовані на розвиток громадянського суспільства України на регіональному та національному рівнях. Заявки на фінансування можуть подавати організації та ініціативні групи, які брали участь у круглих столах та сесіях планування діяльності у межах проекту «Виклики після Євромайдану – громадський сектор у дії» у своїх регіонах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x