Черкаський «Грайлик» відсвяткував закінчення навчального року

Черкаський «Грайлик» відсвяткував закінчення навчального року

Вихованці школи комплексного навчання «Грайлик» Центру дитячої та юнацької творчості відзначили закінчення навчального року. У закладі готують дітей до школи. Під час свята дітлахи розповіли, чим займалися протягом навчального року, читали віршики, співали пісень, спілкувалися з друзями, дякували педагогам, батькам, друзям. Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Не обійшлося на святі без церемонії нагородження найкращих вихованців школи. Найкращі, а ними виявилися всі вихованці, отримали від директора Центру дитячої та юнацької творчості Олега Павловича Забєліна Дипломи за працьовитість, наполегливість, успіхи у навчанні та зразкову поведінку. А всі дорослі, що сприяють розвитку та діяльності школи комплексного навчання, здійснюють навчально-виховний процес, були нагороджені Почесними грамотами.

– Нашому «Грайлику» в цьому році виповнилося 20 років, – розповідає директор ЦДЮТ Олег Забєлін. – Навчання в школі комплексного навчання «Грайлик» базується на використанні ігрових форм роботи, де діти не відчувають на собі тиску накопичення певних знань, а просто граються: в англійську мову, математику, художню працю. Педагог, що добре розуміється на фізіологічних, психологічних особливостях дітей дошкільного віку, з великим терпінням, відповідальністю, надзвичайно професійно готується до кожної гри, до кожної зустрічі зі своїми вихованцями.

Окрім того школа має ще одне завдання, яке вирішується під час навчання дітей протягом 1-2 років, – це виявлення творчо обдарованих дітей, залучення їх до подальшого відвідування гуртків, що працюють в ЦДЮТ.
Навчальна програма «Грайлика» складається з 6 предметів: математика, розвиток українського мовлення, англійська мова, етика (морально-духовне виховання), художня праця, музика та рух.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x