Двоє черкащан отримали найвищий бал ЗНО з іноземної мови

Двоє черкащан отримали найвищий бал ЗНО з іноземної мови

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив список загальноосвітніх навчальних закладів, випускники яких отримали максимальний бал з англійської мови під час проведення цьогорічного ЗНО.

Цього року з 73 817 учасників зовнішнього тестування, які взяли участь в оцінюванні з англійської мови, максимальний бал отримали 87 учасників. Серед найкращих і двоє черкасців.

Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті освіти і гуманітарної політики Черкаської міськради.

Варто зазначити, що декілька українських шкіл підготували по два учасника, які отримали 200 балів за результатами тестування. Лідером за показником якості вивчення англійської мови є навчальні заклади столиці, вони підготували 22 таких випускника. Школи Львівщини посідають друге місце – 14 випускників. На Хмельниччині 8 випускників шкіл склали ЗНО на 200 балів, Харківщина має 6 таких учнів.

У Черкасах 200 балів з англійської отримали Анна Донець із гуманітарно-правового ліцею і Дмитро Мельниченко із гімназії № 31. Як говорить заступник начальника управління освіти Черкаської міської ради Ірина Тетьора, що сподівання на високий бал від цих дітей було. Адже Анна є призеркою ІV (загальнодержавного) етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови, а Дмитро є призером обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови.

Як відомо, 18 червня Український центр оцінювання якості освіти оголосив результати ЗНО абітурієнтів з іноземних мов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x