На Звенигородщині раніше судимий злочинець викрав телевізор

На Звенигородщині раніше судимий злочинець викрав телевізор

Поки господар спав, зловмисник викрав з його будинку телевізор. Працівники карного розшуку затримали крадія. За вчинене йому загрожує до шести років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Звенигородського районного відділу міліції звернувся 27-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку телевізора з його домоволодіння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

В розмові з правоохоронцями потерпілий розповів, що ввечері в одній із кімнат будинку відчинив вікно та ліг спати. Вранці виявив зникнення телевізора. Провівши ретельний огляд місця події та вилучивши речові докази, працівники міліції розпочали пошуки зловмисника.

Проводячи подворовий обхід та перевіряючи осіб, раніше судимих за аналогічні злочини, правоохоронці дізналися, що 20–річний місцевий мешканець, який в минулому вже мав проблеми із законом, вранці пропонував односельцям придбати в нього телевізор. Встановивши особу підозрюваного, оперативники завітали до його оселі. При спілкуванні з правоохоронцями чоловік помітно нервував та плутатися у свідченнях. Розуміючи, що ввести в оману працівників міліції йому не вдається, зловмисник у всьому зізнався. Він розповів, що зважився на крадіжку через брак коштів. До ночі розважався у місцевому барі. По дорозі до дому побачив, що в одному із будинків відчинене вікно. Заліз у хату та вкрав телевізор. Крадену річ сховав в сараї свого домоволодіння. Вранці пропонував місцевим жителям купити у нього крадену техніку по дешевій ціні.

За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка). Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x