Екс-лідер «Черкаських мавп» підписав контракт з «Казертою»

Екс-лідер «Черкаських мавп» підписав контракт з «Казертою»

Минулорічний лідер задньої лінії «Черкаських Мавп» – Рональд Мур підписав новий контракт з італійським «Казертою». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

До Італії Мур переїхав наприкінці лютого через нестабільну ситуацію в Україні. Фактично миттєво американець став одним з лідером «Казерти».
Головний розігруючий італійців у середньому за гру здобував 8.7 очок, 4.6 передачі та 5.1 підбирання. Попри симпатичні цифри Мура допомогти своїй команді виконати головне завдання на сезон – вийти у плей-оф, він не зумів.

«Казерта» посіла 9-те місце у регулярному чемпіонаті. До слова, у Черкасах минулого сезоні Мур показував ще кращу статистику. У середньому за гру талановитий розігруючий здобував 11.6 очок та 8.3 передачі!

А от першим гравцем минулорічного складу «Черкаських Мавп», який працевлаштувався на наступний сезон став екс-центровий помаранчево-чорних – Джейсон Уошбарн. Після не зовсім вдалого весняного відрізка сезону у «Цмокі» американець підписав контракт з «Брюсселем», відтак наступний сезон Джейсон розпочне у Бельгії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x