На засіданні громадської ради в Корсунь-Шевченківському вирішено ряд важливих питань

На засіданні громадської ради в Корсунь-Шевченківському вирішено ряд важливих питань

Вчора за участі очільника району Володимира Зуєнка відбулося чергове засідання громадської ради при районній державній адміністрації, на якому прийняли нових членів від таких громадських організацій, як: «Корсунь-Центр», «Рада сільгоспвиробників Корсунь-Шевченківського району», «Спілка підприємців Корсунь-Шевченківського району» та «Народна Рада Корсунщини». Також на засіданні було вирішено делегувати на установчі збори для формування нового складу громадської ради при Черкаській обласній державній адміністрації свого представника, яким за одноголосним рішенням членів ради став голова громадської ради, голова Корсунь-Шевченківської районної громадської організації Всеукраїнської екологічної ліги Олександр Майдаченко. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Корсунь-Шевченківській РДА.

Під час засідання ради його учасниками було порушено ряд проблемних питань: очищення річки Рось в районі центрального пляжу міста, ремонт дамби на Мартанському ставку, високі ціни на лікарські засоби в місцевих аптеках тощо.

Наголошуючи на необхідності тісної співпраці райдержадміністрації з колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, Володимир Зуєнко зазначив, що необхідно перетворити громадську раду в дієву, активну організацію, яка буде всебічно впливати на життя району та вирішувати нагальні питання його жителів.

За результатами заходу було винесене рішення підготувати спільне звернення від райдержадміністрації та громадської ради до громадськості району про адресну допомогу переселенцям та українській армії, запровадити «гарячу» лінію для звернень громадян, а також визначено дату чергового засідання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x