Чигиринський боксер знову чемпіон

Чигиринський боксер знову чемпіон

У Кривому Розі завершився Кубок України з боксу серед чоловіків. Черкащина була представлена трьома боксерами, а це Вадим Царенко (49 кг), Олег Прудкий (60 кг) та Андрій Меньших (75 кг). Це тріо зуміло привести із зимового чемпіонату України відразу три нагороди, відтак сподівання перед турніром теж були серйозні. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Однак цього разу досягнення черкасців було дещо скромнішим. Фаворитом своєї вагової категорії очікувано був Олег Прудкий, який без особливих проблем дійшов до фіналу турніру, здобувши дві перемоги. У півфіналі Прудкий розібрався із запоріжцем Ігорем Магуріним. А от фіналу у цій ваговій категорії не вийшло. Павло Іщенко з Херсону не зумів вийти на ринг через травму спини. Відтак Прудкий у черговий раз підтверджує свої амбіції у цій ваговій категорії, здобувши Кубок України.

Менше пощастило Андрію Меньших. Чигиринський боксер нокаутом поступився у півфіналі дніпропетровцю Владиславу Войталюку. А Вадим Царенко у першій найлегшій вазі програв свій стартовий бій на турнірі чемпіону – Дмитру Замотаєву із Запоріжжя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x