Автомайданівці у Черкасах виступили проти «путінського режиму»

Автомайданівці у Черкасах виступили проти «путінського режиму»

22 червня, у день початку найстрашнішої у світі війни, стартував проект проти фашизму в Росії, ініційований російськими активістами на чолі з відомим дисидентом, головою спілки політв’язнів Російської Федерації, головою оргкомітету Міжнародного форуму політв’язнів СРСР і країн Варшавського договору Германом Обуховим. Невипадково, що сталося це на території нашої держави, за підтримки активістів руху Автомайдан. Українські соратники російських опозиціонерів виступили рушійною силою акції й скликали мітинг біля обеліску Слави в Києві. Далі колонна автомобілів із патріотичними вітчизняними прапорцями, зокрема з представників криворізького, херсонського, запорізького, полтавського Автомайданів, попрямувала до Черкас. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ОДА.

Тут, в Долині троянд, вони розгорнули свої антифашистські гасла, й місцеві автолюбителі, що сунули повз, вітали мітингувальників веселими сигналами на знак підтримки.

– Ми хочемо звернулися із закликом до всього світу допомогти росіянам подолати путінський режим, який насправді є фашистським, відкрити людям очі на те, що відбувається в сусідній з нами державі й загрожує не тільки самій Росії, а і всьому світові, – наголосив координатор київського Автомайдану Дмитро Кальп.

Він пояснив, що російські друзі з опозиції приїхали в Україну за допомогою, аби разом із нами постати в боротьбі за їхню волю і гідність, бо сьогодні наша країна є символом боротьби не тільки з внутрішнім ворогом, а й з ворогом нашого братського народу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x