На Тальнівщині злодій обікрав пенсіонерок

На Тальнівщині злодій обікрав пенсіонерок

Під час здійснення прийому громадян дільничний отримав інформацію про те, що в двох домоволодіннях вчинено крадіжки. 62 – річна місцева жителька розповіла міліціонеру, що з будинку її сина зникли телевізор та м’які меблі, а її 60-річна сусідка пожалілась, що у неї викрадено електроточило. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

З’ясувавши у потерпілих всі деталі, старший дільничний розпочав перевірку. Під час проведення заходів біля одного із будинків правоохоронець побачив старий диван. Спілкуючись з господарем домоволодіння міліціонер з’ясував, що меблі він дійсно тільки що придбав у чоловіка, який нещодавно поселився у селі. Чоловік винаймав будинок, з якого і було вчинено крадіжку.

Зрозумівши, що 27-річний чоловік може бути причетний до вчинення кримінального правопорушення дільничний запросив його до райвідділу міліції для дачі показів.

В кабінеті слідчого підозрюваний не став виправдовуватися, а відразу у всьому зізнався. Він розповів, що до села переїхав нещодавно – товариш запропонував пожити в будинку на час його відсутності. Не маючи роботи та грошей зловмисник вирішив продати речі свого товариша. Спочатку продав телевізор, через декілька днів м’які меблі. Наступного дня увечері переліз через паркан сусідського дворища та викрав електроточило.

Наразі слідчим відділенням Тальнівського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x