П’яний житель Золотоноші вкрав велосипед

П’яний житель Золотоноші вкрав велосипед

Перебуваючи напідпитку, 25-річний житель міста Золотоноша вкрав велосипеда. Дільничні інспектори міліції встановили та затримали злодія. Транспортний засіб повернули власнику. За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Золотоніського міськвідділу міліції звернувся 24-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку велосипеда. Потерпілий розповів правоохоронцям, що ввечері приїхав до комп’ютерного клубу, біля якого і залишив транспортний засіб, приєднавши ланцюгом до паркану. Коли, через деякий час, вийшов, то велосипеда вже не було, а на паркані був лише розірваний ланцюжок. Отримавши всю необхідну інформацію, правоохоронці розпочали пошуки крадія.

Спілкуючись з місцевими жителями правоохоронці отримали важливу інформацію – люди бачили чоловіка, який крутився поблизу велосипеду, та роздивлявся ланцюжок та замок, яким він був пристебнутий. Отримавши опис чоловіка та встановивши його особу, правоохоронці завітали за місцем його проживання. Побачивши на своєму подвір’ї працівників міліції, 25-річний молодик зрозумів, що його викрито та зізнався у скоєнні кримінального правопорушення. Також в підсобному приміщенні його домоволодіння було виявлено викрадений у потерпілого велосипед. Зловмисника було затримано та доставлено до міськвідділу для дачі пояснень.

В розмові зі слідчим затриманий розповів, що повертаючись додому напідпитку, побачив велосипед. Оглянувши ланцюг, яким він був приєднаний до паркану, вирішив зламати його та забрати транспортний засіб, щоб в подальшому продати.

Слідчим відділом Золотоніського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x