На Черкащині триває ямковий ремонт

На Черкащині триває ямковий ремонт

Працівники дорожніх організацій Черкащини залатали половину ям на дорогах, зафіксованих на початку року. Нині ямковий ремонт – це основний вид робіт, адже цьогоріч галузь профінансовано на третину порівняно з минулим роком. Тож ділянки, яким необхідний поточний середній чи капітальний ремонт, доводиться знову латати ямковим. З 60-ти тис м2 покриття з ямковістю черкаські дорожники відремонтували понад 33 тис м2. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі автомобільних доріг у Черкаській області.

– Найбільше робіт наші фахівці виконали на дорогах державного значення М-05, Н-16, Н-01, Н-10. Із субвенції філії Облавтодору також ремонтуватимуть дороги комунальної власності на суму понад 20 мільйонів гривень. За ці кошти зможемо виконати поточний та капітальний ремонт доріг на більш ніж двадцяти вулицях населених пунктів, – розповідає начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Андрій Мартинюк.

З початку року ямковістю були уражені дороги краю протяжністю трохи більше тисячі кілометрів, сьогодні ямковість ліквідована на 610-ти км автошляхів. Залишок ямковості складає 27, 5 тис м2.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x