В Чигирині зловмисник вкрав гаманець у продавця

В Чигирині зловмисник вкрав гаманець у продавця

Прийшовши за покупками до магазину, зловмисник викрав гаманець у продавця. Зловмисника затримано та доставлено до райвідділу міліції. Його дії кваліфіковано за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Чигиринського райвідділу міліції звернулась 57-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку гаманця, в якому знаходилось 1600 гривень з її жіночої сумочки в одному з магазинів міста. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронцям жінка розповіла все в деталях. Вона розповіла, що працює в магазині. Вранці за покупками до закладу зайшли чоловік та жінка. Обравши певний одяг, вони розрахувались за нього та пішли з магазину. Після чого потерпіла виявила, що гаманець з її сумочки зник. Жінка детально описала підозрюваних та зазначила, що вони приїжджали на автомобілі. Уважно вислухавши потерпілу правоохоронці взялись до справи.

Працівники міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів, перевірили раніше судимих осіб за вчинення аналогічних злочинів та осіб у власності яких є автомобілі подібної марки та кольору і копітка робота принесла позитивні результати. Оперативники встановили, що до даного кримінального правопорушення може бути причетний 35-річний житель сусіднього міста. Встановивши місце перебування чоловіка, правоохоронці запросили його до райвідділу міліції для дачі пояснень.

В кабінеті слідчого зловмисник розповів, що раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності і згубна звичка вчиняти крадіжки його не полишила. Перебуваючи зі своєю жінкою у справах в місті Чигирин, вирішив придбати одяг. Під час покупок в одному з магазинів, коли продавець відволіклась, він непомітно заліз у сумку та витягнув гаманець, який швидко сховав собі у куртку.

Наразі слідчим відділом Чигиринського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x