В Умані злодій обікрав крамницю

В Умані злодій обікрав крамницю

Працівники Уманської міліції затримали зловмисника, який викрав електроінструменти з однієї із місцевих крамниць. За вчинене йому загрожує до шести років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернулася 39-річна місцева жителька, яка повідомила, що із складського приміщення її магазину викрадено зварювальний апарат, компресор та інші електроінструменти. Збитки нанесені діями зловмисників – близько семи тисяч гривень. На місце пригоди виїхала слідчо–оперативна група.

Спілкуючись з потерпілою, працівники міліції з’ясували, що жінка зранку, прийшовши на роботу, помітила відчинені двері складу, в якому знаходився товар для реалізації. Коли зайшла в середину приміщення, то зрозуміла, що деякі з речей, які там зберігалися, відсутні. З’ясувавши всі обставини даної події, правоохоронці розпочали пошуки зловмисника.

Спілкуючись із місцевими жителями та продавцями сусідніх крамниць, оперативники отримали інформацію, що нещодавно молодий чоловік пропонував електричні прилади за дуже вигідною ціною. Отримавши детальний опис підозрюваного, працівники міліції встановили, що до вчинення кримінального правопорушення може бути причетний 26-річний місцевий житель, якого невдовзі правоохоронці затримали неподалік.

Підозрюваного запросили до відділу міліції для дачі показів. При спілкуванні з працівниками міліції чоловік в усьому зізнався. Розповів, що ніде не працює, коштів бракує, тому і зважився на крадіжку. Взявши металевий лом, віджав двері даного приміщення і взяв перше, що потрапило під руку. Викрадене майно продав на базарі.

Наразі частину речових доказів вилучено. Слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Розпочато досудове слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x