В області «молодшає» наркоманія

В області «молодшає» наркоманія

Завтра, 26 червня світ відзначатиме Міжнародний день боротьби із зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом, який служить нагадуванням про необхідність боротьби з цими проблемами в суспільстві. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

Смерть наркоманів настає переважно у молодому віці; середній статистичний вік померлих – 36 років. Причини смерті: нещасні випадки, самогубства, отруєння, у результаті передозування, насильства, травми, різні хвороби внутрішніх органів.

Підлітковий лікар-терапевт Черкаської міської дитячої лікарні Тетяна Матвійчук наголошує, що протягом останніх років спостерігається швидке поширення наркоманії та «омолодження» споживачів небезпечних речовин.

В їх коло втягується досить відчутна кількість молоді та підлітків. Як правило, саме в підлітковому віці вперше вживають наркотичні речовини, тому дуже важливо вміти вчасно помітити та розрізнити ранні ознаки цього явища, тоді, коли проблема ще не набула хронічного характеру та піддається корекції значно легше.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x