В Черкасах організували «Центр гостинності» для переселенців

В Черкасах організували «Центр гостинності» для переселенців

Останнім часом пріоритетним напрямком роботи обласної служби зайнятості є допомога переселенцям зі східних областей України та Криму, які прибувають на Черкащину. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Фахівці обласного та Черкаського міського центрів зайнятості провели для переселенців виїзну акцію із профорієнтації. Мобільний профорієнтаційний пункт розгорнули біля Черкаського міського центру соціальних служб для сім\’ї, дітей та молоді (вул. Благовісна, 170). Саме там організували надання гуманітарної допомоги переселенцям: пошук житла та забезпечення всім необхідним.

Зі свого боку, фахівці служби зайнятості допомагали цій категорії громадян у працевлаштуванні. Учасникам акції пропонувалися актуальні вакансії, надавалися консультації спеціалістів, проводилося психо-діагностичне тестування.
Як розповів директор обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко, відтепер у «Центрі гостинності» постійно працюватиме консультант зі служби зайнятості, аби оперативно надавати послуги кожному новоприбулому.
За його словами, станом на сьогодні на обліку в центрах зайнятості області перебувають 65 осіб цієї категорії, 31 з них призначено допомогу з безробіття, 19 осіб працевлаштовано.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x