Уманська ЦРЛ одержала сучасний діатермокоагулятор

Уманська ЦРЛ одержала сучасний діатермокоагулятор

Сьогодні в житті Уманської центральної районної лікарні видався незвичайний день. Адже медичну установу відвідав представник косметичної компанії «Біокон», аби, в рамках довгострокової благодійної програми «БІОКОН для здоров\’я жінки», на безкоштовній основі вручити паспорт на одержання діатермокоагулятора, що, в свою чергу, сприятиме значному зміцненню матеріально-технічної бази, як гінекологічного відділення, так і самої лікарні в цілому. Про це «Новій Добі» повідомили в Уманській РДА.

Взагалі, «Біокон», як соціально відповідальна компанія, вже багато років займається благодійністю. Починаючи з 2013 року кожного місяця, по всіх областях України, дві жіночі консультації в двох різних регіонах отримують від МНВО «Біокон» необхідне обладнання для лікування і діагностики.

Тож, отримавши дорогоцінний і такий корисний подарунок, медичний колектив установи, на чолі з головним лікарем Інною Добрянською, високо оцінили значимість проекту, що діє, перед усім, в умовах реалій розвитку системи охорони здоров’я України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x