В ОДА говорили про підготовку до опалювального сезону

В ОДА говорили про підготовку до опалювального сезону

Сьогодні відбулося перше засідання оперативного штабу, головою якого є перший заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Старікова, з координації робіт щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери області до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

У засіданні штабу взяли участь члени обласного оперативного штабу, заступники голів райдержадміністрацій та міських голів відповідальних за житлово-комунальне господарство, начальники управлінь та відділів житлово-комунального господарства райдержадміністрації, міськвиконкомів, керівники комунальних підприємств. Штабом заплановано провести 8 виїзних засідань у регіонах області та 2 у місті Черкасах.

Розпочав захід в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства Андрій Липкань. У своєму виступі він розповів про підготовку до осінньо-зимового періоду об’єктів теплового, житлового, дорожньо-мостового господарств та соціальної сфери, систем централізованого водопостачання та водовідведення. Так, найкращі показники з підготовки котелень – у Драбівському та Чорнобаївському районах (50%), із заміни теплових мереж – у Черкаському районі (36%), а у Каневі підготовлено всі центри теплопостачання. Крім цього, із запланованого ремонту покрівель у кількості 578 одиниць, на сьогодні виконано ремонт на 229 будинках, що становить 40%, при загальнообласному показнику 34%. Щодо об’єктів соціальної сфери, то станом на 25.06.2014 підготовлено 30% шкіл, 31% дитячих садків та 41% лікарняних закладів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x