Черкаські фітнесистки тріумфували на чемпіонаті світу

Черкаські фітнесистки тріумфували на чемпіонаті світу

Із низкою нагород повернулися черкаські фітнесистки з чемпіонату світу з дитячо-юнацького фітнесу. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Черкаські фітнесистки знову тріумфують. Цього разу вони гучно заявили про себе на чемпіонаті світу з дитячо-юнацького фітнесу. Дівчата потрапили до складу збірної. Честь України на цій першості відстоювало семеро спортсменів. П’ятеро з Черкас та двоє із Запоріжжя та Миколаєва. Всі черкащанки – вихованки знаного у місті тренера Антоніни Оробець.

Світова першість цього року проходила у Сербії. Там черкащанкам довелося конкурувати із найкращими фітнесистками із 10 країн світу. Втім, наші землячки не лише засвідчили свій високий рівень підготовки, а й вибороли низку нагород.

Золото у віковій категорії до 7 років виборола черкащанка Ангеліна Пилипенко. Ще одну срібну медаль в актив української збірної у віковій категорії до 9 років поклала Анна Мельнікова. Ще одна черкащанка Дарина Корнієнко стала четвертою серед 16 наймолодших фітнесисток світу. Золотом також поповнив актив команди запорожець Сергій Онбиш у віковій категорії 13-15 років.

У підсумку, завдяки неабияким старанням наших спортсменів, українська збірна виборола друге загальнокомандне місце, поступившись лише команді зі Словакії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x