З ЧДТУ випустилися 1991 особа

З ЧДТУ випустилися 1991 особа

Учора, 25 червня 2014 року, в Черкаському державному технологічному університеті відбулися урочисті заходи з нагоди випуску магістрів, спеціалістів і бакалаврів вишу. З нагоди свята, на Площі Знань перед другим навчальним корпусом університету, відбулось урочисте вручення дипломів випускникам, у якому взяли участь керівництво університету, професорсько-викладацький склад, студенти, а також батьки та рідні випускників. Про це «Нову Добу» поінформували в обласній раді.

Поздоровити зі святом усіх випускників, їхніх батьків та викладачів завітали голова обласної ради Валентина Коваленко, народний депутат України Микола Томенко, колишні випускники та інші гості закладу.

Цього року зі стін рідної «Alma Mater» випускається 1991 студент, з них за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр 1201 особа; спеціаліст – 535 осіб та магістр – 255 осіб.

Зі словами привітання та напутніми побажаннями в подальшій самостійній роботі до випускників навчального закладу звернулася ректор Тамара Качала.

Привітала викладачів та студентів технологічного університету голова обласної ради Валентина Коваленко. Насамперед, вона відзначила важливість якісного виховання та навчання молоді, яка зможе розвивати й збагачувати економіку Черкащини та всієї країни, а також побажала кожному з випускників мирного неба, щасливої долі та світлого майбуття.

Щирі слова вітань висловив народний депутат Микола Томенко. Він, зокрема, нагадав, що цього дня 25 років тому він сам був таким як сьогоднішні випускники, тож щиро розуміє почуття і прагнення молоді й бажає, перш за все, їм непохитності у життєвих прагненнях, наполегливості у досягненні поставлених цілей, а також фортуни по життю.

Право вручити дипломи про здобуття освіти було надано гостям свята.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x