Нічний буревій поваляв у Черкасах дерева та пошкодив майно

Нічний буревій поваляв у Черкасах дерева та пошкодив майно

Близько сорока дерев внаслідок негоди та сильних вітрів упало цієї ночі в Черкасах. Також у більше сотні дерев відчахнулось гілля. На щастя, в результаті таких випадків ніхто з людей не постраждав. А от чималого лиха негода накоїла міському та приватному майну. Обірвані лінії електрозв’язку та тролейбусні електромережі, понівечений транспорт та паркани, вибиті вікна – такі підсумки нічного буревію. Зокрема, падаючі дерева та гілля пошкодили в Черкасах три легкових авто та один автобус. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

Начальник відділу екології департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Володимир Гусаченко розповів, що роботи з ліквідації наслідків негоди в місті розпочались ще відучора – з о пів на десяту вечора – і тривають донині.

– У Черкасах нині працюють п’ять бригад, які розпилюють стовбури та гілля, прибираючи дерева з автошляхів. А також – відновлюють пошкоджені електромережі тощо. На ці роботи залучено шість одиниць техніки, з яких – дві вишки. На ліквідації наслідки негоди працюють комунальні служби, а також підприємство, яке виграло тендер на виконання зазначених робіт, – повідомив Володимир Володимирович.

Зазначені роботи заплановано закінчити до кінця завтрашнього дня.

Зрізані дерева та гілля, які пошкодила негода, зараз відвозять до КП «Екологія», КП «Черкаситеплокомуненерго» та КП «Зелене господарство» для їх подальшої переробки.

За його словами, на Оперативну службу, а також – до відділу екології Черкаської міської ради і досі телефонують жителі Черкас, повідомляючи про пошкоджене дерево чи мережу, тим самим допомагаючи комунальникам оперативно виявляти та усувати проблемні ділянки у Черкасах, які постраждали від буревію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x