На Уманщині злодій вкрав у сусіда бензопилу

На Уманщині злодій вкрав у сусіда бензопилу

Правоохоронці затримали зловмисника, який викрав у сусіда бензопилу та мотокосу. Майно повернуто власнику. Дії зловмисника кваліфіковані за статтею 185 Кримінального Кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Уманського районного відділу міліції звернувся 65-річний житель одного із сіл району, який повідомив про крадіжку мотокосита бензопили з території його домоволодіння. Чоловік розповів правоохоронцям, що речі необхідні по господарству він зберігав у підсобному приміщені, двері якого ніколи не замикав.

Так, як до сараю був вільний доступ, зловмисник не залишив жодних слідів. Працюючи над розкриттям даної крадіжки, правоохоронці опитували можливих свідків події та перевіряли осіб, які раніше мали проблеми з законом. Під час проведення подворового обходу та спілкуванням з громадянами, правоохоронці звернули увагу на поведінку одного із місцевих мешканців. Спілкуючись з оперативниками чоловік помітно нервував, від відповідей на запитання, які задавали міліціонери, уникав та плутався у своїх показах. Коли зрозумів, що ввести в оману правоохоронців йому не вдається, все розповів.

Як з’ясувалося, 36-річний чоловік ніде не працює, підробляє тимчасовими заробітками. Одного дня, проходячи повз домоволодіння потерпілого, побачив як той заносить до сараю сільськогосподарський інструмент, вирішив його викрасти. Повернувся вночі, проник на територію домоволодіння, узяв найцінніше та зранку продав на місцевому ринку.

Наразі, за даним фактом слідчим відділенням Уманського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Речові докази вилучено та повернуто власнику. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x