За місяць у Черкасах виявлено 134 пориви

За місяць у Черкасах виявлено 134 пориви

Тепломережі «протестують». Це викликано значною кількістю поривів на магістральних та розподільчих теплотрасах Черкаської ТЕЦ та КП «Черкаситеплокомуненерго». Зокрема, за майже за місяць проведення першого та другого етапів гідравлічних випробувань у Черкасах комунальники виявили 134 пориви. З них вже ліквідовано – 75. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

Як розповіла перший заступник директора департаменту-начальник управління житлово-комунального комплексу департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська, впродовж червня під час випробування теплотрас виникло 24 значних пориви на магістральних мережах Черкаської ТЕЦ та 110 поривів на розподільчих мережах «Черкаситеплокомуненерго».

За її словами, комунальники вже випробували мережі у мікрорайоні «Митниця», центральній частині Черкас, по вулицях: Дашковича, Піонерській, Леніна, Різдвяна, Сєдова, Паризької Комуни та інших прилеглих до них вулицях та провулках.

Після завершення ліквідації поривів, які лишились по вул. Благовісній, планують до кінця цього тижня повторно випробувати на щільність усі мережі, які впродовж червня вже були «протестовані» у Черкасах. Це дасть змогу вдруге перевірити на міцність мережі і, насамперед, ті ділянки, де були проведені аварійні роботи.

– У разі, якщо таке повторне випробовування мереж засвідчить відсутність нових поривів, то вже наступного тижня Черкаська ТЕЦ подасть теплоносій жителям вищезазначених районів Черкас,– повідомила Алла Олександрівна.

А також зазначила, що після ліквідації усіх аварійних ситуацій, які виникли на мережах під час гідравлічних випробовувань на першому та другому етапі, тепловики перейдуть до третього етапу. Зокрема, він охопить тепломережі, які проходять у районі вулиць: Рябоконя, Калініна, Вербовецького, Різдвяна та Петровського.

Тоді як під час четвертого етапу гідровипробовувань комунальники перевірять мережі мікрорайону «Хімселище», Південно-Західного району та вокзалів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x