На Чорнобаївщині визначили 50 кращих працівників району

На Чорнобаївщині визначили 50 кращих працівників району

З нагоди 18-ї річниці Конституції України, в районному будинку культури відбулося урочисте вшанування 50-ти кращих працівників трудових колективів Чорнобаївського району із занесенням їх на районну Дошку Пошани.

Про це «Новій Добі» повідомили в Чорнобаївській РДА.

Очільник району Григорій Зінченко привітав присутніх з Днем Конституції України, а потім за установленою впродовж останніх років традицією, разом з головою районної ради Михайлом Бурганом вручили сертифікати 50 жителям району про занесення на районну Дошку Пошани за значний особистий внесок у збагачення національної та культурної спадщини, розбудову економіки Чорнобаївського району в галузях соціально-економічного розвитку, освіти, охорони здоров’я, культури, промисловості, сільського господарства, будівництва, транспорту та зв’язку, торговельного обслуговування, забезпечення законності та правопорядку, суспільного і державного будівництва.
Чорнобаївщина виплекала 14 Героїв Соціалістичної Праці, двох Героїв України. Чорнобаївська земля зростила 113 заслужених працівників різних галузей, а сотні наших людей – нагороджені орденами і медалями за сумлінну працю. Саме ці трудівники і складають «золотий фонд» Чорнобаївського району, тому цього дня до їх складу достойно увійшли ті, хто відзначений для занесення на районну Дошку Пошани, слугуючи зразком вірності землі-годувальниці, сумлінності, відданості Батьківщині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x