Черкаські депутати спрямовують 500 тис. грн. на допомогу біженцям

Черкаські депутати  спрямовують 500 тис. грн. на допомогу біженцям

На останній сесії Черкаської обласної ради депутати ухвалили зміни до бюджету. Повідомляє «ВІККА».

Як відзвітувала на сесії директор департаменту фінансів Наталія Кравченко, зокрема, передбачається збільшення на 2 млн грн видатків бюджету розвитку на надання субвенції місцевим бюджетам міст Золотоноша та Умань для проведення будівництва, ремонту, реконструкції та утримання доріг; розподіляється між районами області 873,5 тис. грн субвенції з державного бюджету на погашення заборгованості різниці в тарифах оплати комунальних послуг населенням.

За рахунок вільного залишку коштів на початок року збільшуються призначення головним розпорядникам коштів. Зокрема, передбачається спрямувати 500 тис. грн на Програму підтримки комунального підприємства \”АТП Черкаської обласної ради\” для перевезення біженців з АРК Крим та східних областей України; 140,9 тис. грн. – для забезпечення роботи координаційного штабу з питань переселенців з АР Криму та східних областей України; 113,1 тис. грн на виконання Програми підтримки місцевого самоврядування в області на 2013-2015 роки; 300 тис. грн – на виконання Програми забезпечення пожежної безпеки на 2011-20145 роки тощо.

Щодо перерозподілу призначень Наталія Кравченко зазначила, що заплановано спрямувати 30 тис. грн субвенції Смілянському районному бюджету на відновлення роботи дошкільного навчального закладу у с. Самгородок; 1 785,1 тис. грн – на виконання обласної програми \”Територіальна оборона\”; 500 тис. грн – на Програму розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів в області на період до 2015 року.

Передбачені зміни у фінансування з екологічного фонду, а саме: заплановані видатки на видалення, знешкодження непридатних та заборонених до використання хімічних засобів захисту рослин у сумі 2 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x