Чи легітимна Громадська рада?

Чи легітимна Громадська рада?

Голова ОДА Юрій Ткаченко відзвітував про зроблене за сто днів. Зокрема, йшлося і про те, що обласна влада віднині працює під жорстким контролем громадськості.

Повідомляє кореспондент «Нової Доби»

20 червня 2014 відбулись установчі збори щодо формування нового складу громадської ради при обласній державній адміністрації. З 86 претендентів до складу громадської ради, участь у зборах взяли 78 представників інститутів громадянського суспільства. Делегати шляхом голосування обрали новий склад громадської ради у кількості 36 осіб. Перше засідання нової Громадської ради при обласній державній адміністрації відбулося 26 червня 2014 року.

Проте по закінченню звіту голови ОДА представники громадськості знову повернулися до питання складу Громадської ради, виникла дискусія. На сайті ОДА оприлюднено інформацію щодо незадоволення ряду громадських обєднань та представників районів, міст обласного підпорядкування, чиї представники не увійшли до складу Громадської ради.

Але новообрані члени ради переконані, що процедура юридично дотримана. Юрій Ткаченко та Віталій Коваль пообіцяли громадському активу окремо розглянути це питання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x